USA, Fiji & Aus 2013

Her kan ifølge med i mine nye eventyr der denne gang foregår i USA, Fiji og Australien.

Kandidatafhandlingen blev simpelthen for uoverskuelig at skrive derhjemme i sommerferien, så der måtte skabes noget motivation. Det er derfor endt med at jeg tager to uger til USA med tre venner fra HHX-tiden. Vi lander i LA hvor vi lejer en bil og så tager vi den derfra. Det skal nok blive fedt. Derefter ville jeg egentlig være taget direkte til Australien men eftersom jeg skulle mellemlande i enten NZ eller på Fiji kunne jeg simpelthen ikke lade være med lige at tage et forlænget stop. Så det bliver til i alt otte dage på Fiji. Det er endnu ikke planlagt men jeg håber på både at komme på lidt ø-hop og samtidig få dykket lidt da der skulle være utrolig smukt også under havets overflade.

Den 24. juli flyver jeg videre til Brisbane hvor jeg kan se frem til ca. fire måneder i skønne Australien. Jeg har valgt at tage af sted på et Working Holiday Visum hvilket betyder at jeg må arbejde imens jeg er der hvis jeg har lyst. Planen er at finde et sted på østkysten hvor jeg kan slå mig ned i et par måneder, få skrevet på afhandlingen og måske arbejde 10-15 timer på en café eller et hostel. Nu må vi se hvad der sker.

Som sædvanlig har jeg i virkeligheden ikke styr på en skid. Jeg rejser i morgen og tasken er ikke en gang pakket. Om lidt skal vi til middag hos Anders og Karina, så jeg burde jo egentlig være pakket og parat men hvad sjov ville der dog være i det. Jeg plejer at nå det, så mon ikke jeg også gør det denne gang.

Jeg håber at i vil få glæde af min nye blog. Håber at opdatere den jævnligt med gode historier, spændende billeder og sjove indslag.

Kærlig hilsen
Rejseaben Ditte